Produktet
Binni disponon me teknologjine me te mire dhe efikase ne tregun e Kosoves. Investimi ne teknologji eshte nder prioritetet e kompanise, duke e konsideruar kete komponent si shume te rendesishem ne plotesimin e shijeve dhe nevojave ne zhvillim te konsumatoreve. Cilesia e produkteve dhe dizajnet e tyre jane nder me te mirat ne rajon, jane lehtesisht te dallueshme nga produktet e tjera ne tregun tone dhe jashtezakonisht te pershtatshme ne cmim dhe menyre pagese.